Kavala’da satılık 54 metrekare daire. Daire 4. katta bulunur, 4. katbir yatak odası, amerikan mutfak, bir banyo mevcuttur. Daire ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır ve şehir manzaralıdır, .Ayrıca asansör, ısıtma, bulunmaktadır.
Banka Mülkü – Kavala'da 4. Kat Dairesi
Kavala'nın kalbinde, Tsolaki Caddesi'nde, 54 m²'lik 4. kat dairesi satışa sunulmuştur. Mülk, 1 yatak odası, 1 mutfak ve 1 banyodan oluşmaktadır ve bağımsız yağlı ısıtma sistemiyle donatılmıştır, bu da konfor ve ekonomik ortak giderler sağlar.
Daire aydınlık, ferah ve yeni yapılmış olup, konforlu iç mekanlarla güneşli bir alan arayanlar için idealdir. Ayrıca tente ile donatılmış balkonu, kesintisiz manzara ve ekstra işlevsellik sunar, ayrıca ek depolama alanı için gömme dolaba sahiptir.
Merkezi konumu, hem yerleşim hem de yatırım fırsatları için mükemmel bir seçim haline getirir.
Banka mülklerinde komisyonumuz %5'tir.