Kavala çevresinde satılık 134 metrekare daire. Daire bulunur, Daire ayrıca cephe olarak yola bakan taraftadır ve deniz manzaralıdır, ve dağ manzaralıdır, ve şehir manzaralıdır, ve orman manzaralıdır, .Ayrıca asansör, bulunmaktadır.
Banka Mülkü - Kavala, Palio Tsifliki'de Satılık Daire
Kavala'nın en güzel bölgelerinden biri olan Palio Tsifliki'de, 702 m² arsa üzerinde 134 m² büyüklüğünde bir daire satışa sunulmuştur. Mülk, 1979 yılında inşa edilmiş bir binanın 2. katında yer almakta olup, kolay erişim için asansör ile donatılmıştır.
Daire, geniş bir mutfak, yemek alanı, oturma odası, ofis, 5 yatak odası, bir banyo ve 2 WC'den oluşmakta olup, her türlü ihtiyaca cevap verecek geniş alanlar sunmaktadır. Denizden sadece 400 metre uzaklıkta olup, sahile yakın bir konut arayanlar için ideal bir seçimdir.
Mülk, H kategorisi Enerji Sertifikasına sahiptir ve satış fiyatı 200.000 €'dur.
Banka mülkleri için komisyonumuzun %5 olduğunu lütfen unutmayın.