Atina’da satılık 30 metrekare daire. Daire 7. katta bulunur, 7. kat Daire ayrıca cephe olarak köşe olmayan taraftadır .Ayrıca Mobilyalı, klima, asansör, ısıtma, bulunmaktadır.
Tamamen Yenilenmiş Daire 30 metrekare - Neos Kosmos - Golden Visa için ideal.
Atina'nın en çok rağbet gören bölgelerinden biri olan Neos Kosmos'ta, tamamen yenilenmiş, mobilyalı ve donanımlı 30 metrekarelik bu daire mükemmel bir yatırım seçeneğidir.
Modern tasarımı, zarif ahşap panelleri ve minimal estetiği ile konfor ve işlevsellik sunar ve hemen yerleşime veya kullanıma hazırdır.
Mülk Özellikleri:
Alan: 30 metrekare
Tamamen mobilyalı ve şık bir şekilde dekore edilmiş
Tüm elektrikli aletlerle (buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi vb.) donatılmıştır
Yüksek estetiğe sahip açık mutfak
Fonksiyonel düzene sahip konforlu açık plan alanı
Lüks malzemelerle modern banyo
Stratejik Konum - Toplu Taşıma ve İlgi Çekici Noktalara Doğrudan Erişim
Akropolis kayasındaki uluslararası kabul görmüş bir anıtta dünyanın yedi mezarından birinin eşsiz manzarası.
Daire, Atina'nın merkezine hızlı bağlantı sağlayan bir metro istasyonuna sadece birkaç dakika uzaklıkta ideal bir noktada yer almaktadır.
Akropolis ve Müzesine sadece bir durak
✔ Tarihi eserlere ve turistik bölgelere çok yakın
✔ Dionysus Areopagitou yaya caddesine kısa bir mesafe
✔ Restoranlara, kafelere, süper marketlere ve mağazalara doğrudan erişim
✔ Kısa ve uzun vadeli kiralamalar için yüksek talep gören, gelişmekte olan mahalle
Yatırım Fırsatı - Altın Vize için ideal
Merkezi konumu, modern tadilatı ve yüksek talebi sayesinde hem ev sahibi olmak hem de yatırım amaçlı kullanım için ideal bir seçimdir.